A Mikulás mentőakció (Saving Santa) Teljes film Online magyarul (angol animációs vígjáték, 84 perc)

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Mikulás, aki mindössze csak egy apró műhellyel és pár manóval végezte csodás tevékenységét. A többszáz év alatt, ahogy a karácsony egyre népszerűbbé vált az emberek számára, Mikulás arra kényszerült, hogy újításokat találjon ki.


A Mikuci fejlesztő manói egy teljesen új technológiát találtak ki, aminek köszönhetően a hologram eszközük képes elrejteni az Északi sarkot, valamint kifejlesztettek egy időgépet is, melynek segítségével Mikulás képes lesz meglátogatni az összes otthont egy este leforgása alatt és így leszállíthatja a játékokat a gyerekeknek szerte a világon.


Eközben pedig Bernát nevű manó arról álmodik, hogy majd egy napon csatlakozhat a manók fejlesztő csapatához, azonban a feladata egyelőre csak annyi, hogy a rénszarvasok istállóját takarítsa nap mint nap. Teltek múltak a napok, mikor egyszer csak úgy döntenek a manók, hogy esélyt adnak arra, hogy Bernát bemutassa a saját találmányát és így csatlakozzon a manók élcsapatához. Eközben a gonosz Nevil rájön, hogy a Mikulás egy időgép segítségével utazik, megpróbálja megszerezni azt. Több sem kell Bernátnak és úgy dönt, hogy minden megtesz azért, hogy megmentse a karácsonyt és persze a Mikulást, de mentőakciója épp ellenkezőleg sül el, véletlen visszautazik az időbe.