Justin, a hős lovag (Justin and the Knights of Valour) Teljes film Online magyarul (spanyol animációs film, 90 perc)

Valahol egy nagyon messzi királyságban az üveghegyen is túl bürokraták hozzák a törvényeket, a szabályok uralkodnak mindenen és már a lovagoknak is rég nyoma veszett. De annak ellenére egy ifjú legénynek, Justinnak minden vágya, hogy belőle is olyan hős lovag váljon, mint egykoron a nagypapi is volt.

Apja, Reginald, a királynő főtanácsadója azt szeretné, hogy fia a nyomdokaiba lépjen és az ügyvédi pályát válassza.

Az ifjú titán, Justin egy nap úgy dönt, hogy meglátogatja a nagymamáját, aki olyan ösztönzően hat rá, hogy hirtelen indíttatásból búcsút int mindenkinek és otthagyva az otthonát, elindul, hogy megtanulja a lovagi mesterség minden csínját-bínját és megkeresse nagypapi elveszett kardját.
A nem kis kalandok közepette találkozik a gyönyörű és bátor Taliával, a szószátyár varázslóval, Melquiades-szel, a jóképű Sir Clore X-szel és a három szerzetessel, akik Valour lovagjainak ősi módszereivel és intelmeivel készítik fel Justint a lovagi életre.

Az amatőr lovagjelölt nem is sejti, hogy miközben sárkányon tanul repülni és kardforgató edzésekre jár, Sir Herkules hadseregével egyszer csak elfoglalja az otthonát és még azzal is, fenyegetőzik, hogy elpusztítja az egész királyságot. Erre Justin úgy dönt, hogy nem nézheti ezt tétlenül ezért a legkevésbé hősies hős telve bátorsággal, és erővel bebizonyítja, hogy szembe tud nézni a sorsával és barátaival együtt, le tudja győzni a gonosz uralkodót és seregét.